1Ik heb vragen over de Kierr
Als je vragen hebt dan mail direct naar ons. Dit kan via info@deurbeslagtekoop.nl. Er kan dan een deskundig advies gegeven worden zodat je kan kiezen voor het juiste model Kierr.
2Wat is de levertermijn?
De verzending is binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst betaling. Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.
3Van welk materiaal zijn de producten gemaakt?
De producten zijn allemaal gemaakt van roestvrij staal.
4Heb ik garantie op de poducten?
Ja, je hebt een jaar garantie op de producten. Je factuur is tevens je garantiebewijs. Graag contact opnemen via ons contactformulier op de website.
5Retourneren
Je kunt de Kierr binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Hiervoor mail je altijd eerst naar ons (info@deurbeslagtekoop.nl) om aan te geven dat je je zending retour wilt sturen anders wordt het retour gestuurd product niet geaccepteerd, hierbij zou het fijn zijn als je de reden kunt aangeven maar is niet verplicht. Soms kunnen we je tips geven en is terugzending niet nodig. Retourvoorwaarden Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen. Aanmelden • Stuur een mail naar info@deurbeslagtekoop.nl Je ontvangt dan een retour formulier. Indien een retour niet is aangemeld wordt deze retour niet geaccepteerd. Verpakking • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos • Plaats het ingevulde retourformulier in de doos • Plak het meegeleverde retourlabel goed zichtbaar op de doos Verzending • Lever het pakket in bij het postkantoor/DHL punt (of andere verzender) • Bewaar het verzendbewijs goed Terugbetaling Wanneer betalen we terug? Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. Wat krijg je terug? Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten. Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. Kosten voor het retour sturen De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.
6Zakelijk een order plaatsen?
Wil je zakelijk een order plaatsen bijvoorbeeld als woningbouw of Vereniging van eigenaren en heb je niet de mogelijkheid om met iDEAL of met Creditcard te betalen dan is het mogelijk om een factuur te ontvangen. Na ontvangen van de betaling zal de bestelling aan je toegezonden worden. Je kunt dit via het contactformulier aan ons laten weten dat je interesse hebt. Geef in de mail even door welk type je wilt ontvangen en het aantal. Tevens de bedrijfsnaam en adres waar de bestelling naar toegestuurd moet worden.